Actief achter uw bureau met een bureaufiets

Wilt u minder stilzitten en meer bewegen achter uw bureau? Dan is een bureaufiets dé ideale oplossing. Een bureaufiets of “deskbike” geeft je lichaam een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk en bevorderd de doorbloeding en stofwisseling in uw lichaam. Bellen, op je computer werken en tegelijkertijd calorieën verbranden, het is allemaal mogelijk. Door de beweging vermindert suiker en vet in de benen en kan bloed en zuurstof beter de hersenen bereiken. Uit onderzoek blijkt dan ook dat werknemers die bewegen achter hun bureau 30% sneller lezen en minder vaak ziek zijn. Voordelen genoeg dus, en dat al vanaf slechts €249!

Om een bureaufiets te gebruiken, beschik je best over een tafel met een hoger werkblad dan een normaal bureau. De Elektrisch verstelbare zit-sta tafels Ergo en Ergo Max zijn hiervoor natuurlijk uitermate geschikt. Zo kan je vlot overschakelen tussen werken vanop een gewone bureaustoel, werken vanop een bureaufiets en staand werken. Deze variatie zorgt er voor dat u veel meer beweging krijgt doorheen de werkdag en u aanzienlijk minder snel vermoeid zal zijn.

Bureaufiets Basic

De bureaufietsen Basic zijn geschikt voor een werkbladhoogte vanaf 105 cm en zijn in hoogte verstelbaar. De maximale belasting van deze deskbike bedraagt 125 kg. Om een comfortabel fietsritme te handhaven kan u het weerstandsniveau traploos verstellen. Tijdens en na het fietsen kan u uw prestaties aflezen op een display dat uw fietstijd, snelheid, afstand, geschat calorieverbruik, totale afstand en omwentelingen per minuut weergeeft. De bureaufiets Basic is verkrijgbaar met rugsteun en met werkblad. Zo hoeft u, wanneer u enkel op uw laptop wil werken tijdens het fietsen, niet persé over zit-sta tafel te beschikken.

Deze bureaufietsen zijn verkrijgbaar vanaf €249,- in onze webshop.

bureaufietsen Inofec

 

Oxistep

Oxistep InofecDe Oxistep bureaufiets is uniek dankzij zijn ingewerkte hartslagmeter. Aan beide zijden van deze deskbike vindt u sensoren terug die, wanneer u uw handpalmen erop plaatst, uw hartslag weergeven op het display. Naast de hartslag wordt ook uw fietstijd, snelheid, afstand, geschat calorieverbruik, totale afstand en omwentelingen per minuut weergegeven. De Oxistep is ook voorzien van een micro-verstelbare trapweerstand, waardoor u steeds comfortabel de trappers rond kan draaien. Deze deskbike is geschikt voor mensen tot ca. 1m90 met een gewicht van maximaal 120 kg.

Deze bureaufiets is verkrijgbaar voor €249,- in onze webshop.

 

Oxibike

Oxibike InofecDe Oxibike bureaufiets beschikt over een trapweerstand met micro-verstelling om zo steeds de meest comfortabele weerstand te kunnen kiezen. Deze microverstelling staat in rechtstreeks contact met het 5 kg zware vliegwiel. Dankzij het hoge gewicht van dit vliegwiel is de Oxibike ook extra duurzaam. Daarnaast is het zadel in hoogte en diepte verstelbaar, zodat je steeds comfortabel zit op je Oxibike bureaufiets. Dankzij al deze eigenschappen is de Oxibike geschikt voor mensen tot ca. 2m10 met een gewicht tot 150 kg. Een display om uw prestaties bij te houden is helaas niet aanwezig op de Oxibike.

Deze bureaufiets is verkrijgbaar voor €495,- in onze webshop.


Test de bureaufietsen in onze showroom – Gentseweg 518 te Waregem


Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Inofec
Product Name
Deskbike
Price
EUR 289,50
Product Availability
Available in Stock